A töltött káposztához, ha nincs sűrített paradicsom, vajon jó lesz úgy is, ha ketchup-al főzöm meg?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 21:29
11/25 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy a TÖLTÖTT PAPRIKÁT akartál írni? Én is mindig keverem a kettőt!
Mindegy, de a ketchup az nem paradicsom, csak valami piros műtrutyi.
12/25 anonim válasza:
Szabolcsi töltött káposzta TÖLTÖTT KÁPOSZTA és nem paradicsomos káposzta, felétek anélkül csinálják - felék paradicsommal. Ennyi.
14/25 anonim válasza:
hát akko' ugy kéne feltenni a kérdést mert a p. káposztához persze hogy adnak paradicsomot hátazért paradicsomos elvégre . ezenkívül fasirtal fegy paprikás vagdalt hússal kínálják nem mint a t. káposztát amit legfeljebb füstölt combhússal és tejföllel
15/25 anonim válasza:
hát pedig van paradicsomos töltött káposzta
sőt van olyan, amit rántással csinálnak
sőt olyan is van, amit rántás nélkül és paradicsom nélkül
sőt van ahol a levél is savanyított, van ahol a levél sima forrázott káposzta
van ahol az aprókáposzta savanyú van ahol nem
sőt töltött kelkáposzta van pritaminpaprikával és tejfölös habarással, sőt tejszínnel is
ahány vidék, annyiféle, olyan ez, mint a halászlé
de azt tudom mondani, hogy ketchuppel tuti hülye íze lesz
16/25 anonim válasza:
A töltött káposztában nincs paradicsom
19/25 anonim válasza:
Kösz, de én a kérdező receptjére vagyok kíváncsi.
20/25 anonim válasza:
Beszéltek össze vissza! A töltött káposztába persze hogy nem kell paradicsom. (bár az anyukám löttyintett a töltelékbe egy kis jó házifőzésüt) Amikor főzzük, akkor teszünk rá paradicsomot, akár süritettet, akár lét. Anélkül mifelénk nem főzik. De énszerintem nem haltok meg a ketchup-tól sem, csak nem kell sokat tenni rá. De ha üveges lecsó van otthon,az még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!