Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől lesz a kenyér sokáig puha?

Mitől lesz a kenyér sokáig puha?

Figyelt kérdés
Kenyérsütőgéppel sütve.
2008. febr. 17. 10:31
 1/2 anonim válasza:
100%
ha zacskoba teszed és be a hütöbe
2008. febr. 28. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
keverj a tésztába 1-2 evőkanál krumplipüré port, vagy főtt krumpli-pépet - a porral kevesebb a macera, én azt használom
2008. márc. 23. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!