Hol lehet venni canellonit?
Húsos canelloni
Hozzávalók:
# 25 dkg darált marhahús (de a sertés is jó)
# 2 evőkanál olaj
# 1 fej kockára vágott vöröshagyma
# 15 dkg apróra vágott sárga húsú paprika
# 1 csokor petrezselyem felaprítva
# só
# bors
# pirospaprika
# 5 dl zöldségleves
# 6 dkg tejföl
# 3 evőkanál paradicsompüré
# 12 db canelloni tészta
# 1 tojássárgája
# 10 dkg reszelt sajt
Elkészítés: A darált húst megpirítjuk a forró olajon. Hozzáadjuk a felaprított hagymát, petrezselymet, paprikát. Sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük. Hozzáadjuk a levest, a paradicsompürét, a tejfölt. Felforrósítjuk, és újból megfűszerezzük. Mikor kissé meghűlt, a húsmasszával megtöltjük a canellonikat, és egy kizsírozott formába fektetjük őket. A tojássárgáját elkeverjük a reszelt sajttal, és megkenjük a canellonikat, és kb. 180 fokra melegített sütőben kb. 20 percig sütjük.
Megjegyzés:
A receptet Lidy küldte. Köszönjük!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!