Milyen az ha előre panírozok?
Figyelt kérdés
Ha például szombat délre vendégek jönnek, de én előző este bepanírozom a rántani való dolgokat és másnap sütöm ki, az úgy jó? És hogyan tároljam a hűtőben? Ropogós lesz így is?2011. máj. 3. 12:40
1/6 anonim válasza:
Én ezt a megoldást szoktam alkalmazni. Rántott dolgokból csak annyit sütök ki, ami egy evésre el is fogy. Legközelebb ha megéhezünk, akkor csak kiveszem a hűtőből és sütök ismét frissen. Ha rendeljük a kaját, elteszem a dobozt és ebbe szoktam beletenni az előre panírozott dolgokat, így a hűtőbe.
2/6 anonim válasza:
Nyugodtan panírozd egy napra előre.Utána a hűtőbe tegyed. Ha hosszabb időre akarod eltenni, a mélyhűtőben hónapokig jó. Friss marad, de a mélyhűtött azért nem annyira "ropogós".
3/6 anonim válasza:
Én nem szeretem előre panírozni,mert nekem olyan 'ázott'lett a panír,és nem ízlett senkinek.Inkább közvetlen sütés előtt panírozok,úgy az igazi.
4/6 anonim válasza:
Igen, valóban "ázott" lesz kicsit, de én sütés előtt ujra belhempergetem egy kis zsemlemorzsába és finom. Nyugodtan készitsd el előre.
5/6 anonim válasza:
Ha akkora mennyiség, hogy nem fér el egy rétegben, a rétegek közé teríts folpackot. Így amikor szeded le az egyes darabokat, nem szedi le egyik a másikról a panírt.
De jó ötlet, hogy még ekkor is sütés előtt beforgatni a panírba!
6/6 Salx Narval válasza:
Ha sózás után rácson leszárítod a húst és utána panírozod, akkor nem lesz ázott akkor sem, ha később sütöd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!