Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nem gáz, ha nem rakok ubisalib...

Nem gáz, ha nem rakok ubisaliba vizet? Szokta valaki anélkül fogyasztani? Fontos!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 18:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Bors az ubisaliba??? Még soha nem hallottam, de ki fogom próbálni. :)
2011. ápr. 12. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/31 anonim ***** válasza:

20:02 vagyok

a tejfölt kihagytam,én is így szeretem.És amúgy pesti vagyok :)

2011. ápr. 12. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/31 anonim ***** válasza:
A rendes tejföl elég savanyú, tehát nem ecetezem, így cukor sem kell.Só, zúzott fokhagyma, kicsi bors, és a tetejét megszórni pirospaprikával.
2011. ápr. 12. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

én szakácstanuló vagyok szóval a helyes elkészítés:

Ha kígyó uborka nem kell levágni a héját, ha az ellenkezője akkor megkell pucolni.

az uborkát legyalulom, vagy szeletelem besózom állni hagyom és kinyomkodom ugy hogy az ubit ne törd szét csak épp h kijöjjön a leve.

salátaecetet készítek:

cukor só pici ecet víz ---> beállítani finomra

+nagyon jól áttört, pürésített fokhagyma

bele a kinyomott ubi és hűtöszekrényben tárolom.

Tálalásnál lehet kis fűszerpaprikával tejföllel locsolni.

2011. ápr. 12. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/31 anonim ***** válasza:

Nálunk kétféleképpen készítik az uborkasalátát (nem ubisalit)

A felszeletelt uborkát besózzuk,majd kissé kicsavarjuk a levétől.

Ecetes,cukros levet készítünk,csak annyi vízzel,hogy a cukor megolvadjon. Ráöntjük az uborkára,tejfölt és pirospaprikát teszünk bele,apróra vágott fokhagymát,aki szereti.

Vagy a salátalével leöntött uborkára nem teszünk tejfölt,paprikát,csak borsot és fokhagymát.

2011. ápr. 12. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/31 anonim ***** válasza:
Szakácstanuló, te leírtad a csumit (közétkeztetést).
2011. ápr. 12. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, hogy a kérdésre válaszoljak: nem gáz.

Az a gáz, ha olyan ételt készítesz, amit nem tudsz megenni.

Az ételt mindenki a saját ízlése szerint szereti, vagy nem. Nincs egyedül üdvözítő recept.

2011. ápr. 12. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/31 anonim ***** válasza:

Mi is csak sózzuk, és a kinyomkodott levet ízesítjük. (cukor+ecet az alap, és ha van kedvem,akkor fokhagyma,paprika, bors, esetleg tejföl - különböző verziókban).


Üdv!

2011. ápr. 13. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/31 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)


A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:26


Jaja, valahogy arra akartam célozni, hogy remélem hogy ha víz nélkül csinálom finomabb lesz, mint vízzel. Anélkül csináltam,besózás után állni hagytam, tejföl, fokhagyma, pirospaprika, és húú de finom is lett :D

2011. ápr. 13. 14:54
 20/31 doboszoli ***** válasza:

Kedves Szakácstanuló!

Soha ne mondd azt, hogy ez a HELYES, mert mindenki másképpen szereti. Az ízlés nem vitatéma.

Ám, ha valaki megmondaná nekem, hogy minek kell az uborka saját levét kinyomkodni, és ízesített csapvízzel visszapótolni, nagyon hálás lennék.

2011. ápr. 13. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!