Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell a kuktát használni?

Hogyan kell a kuktát használni?

Figyelt kérdés

Volt anyósom isteni töltött káposztákat csinált benne, én is szeretnék,de nem igazán tudom,hogy pl. a füstölt húsokat tegyem-e előbb föl,és majd később a káposztagombócokat,a rácsra tegyem-e a cuccost,hogy ne égjen le, na és mennyi legyen ezeknek a főzési ideje!!??

Aki tud,gyorsan írjon,mert ez a mai ebéd lenne!

Előre is köszönöm!!!


2009. febr. 21. 08:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!


A kuktába, nem kell rács, vagy neked olyan van?!!

Na a lényeg, a füstölt hússal egybe felteheted a gombócokat meg a többit, de vigyázz mert nem annyira kell sózni, mert a füstölt cucc már alapjában sós lesz!!

Kb. 1 vagy másfél óra, éppen ellepi vízzel, de 1 óra múlva, ha kinyitod a kuktát és bele kóstolsz és érzed, hogy még nem az igazi, tedd vissza még vagy félórára vagy egy órára!

Jó főzést!

2009. febr. 21. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát,már túlvagyunk rajta, nem kellett olyan sokáig főzni!

Föltettem először pici vízben a feldarabolt füstölt húst,sípolás után 15 percig, majd beletettem a gombócokat,és újra szisszenéstől 15 percre.Ez utóbbi kevésnek bizonyult,úgyhogy vissza az egész, újra szisszenéstől 10 perc,aztán áttettem egy teflonlábasban, berántottam,és szuper lett!

Amúgy van benne rács,alá is tettem! A használati utasítás is ilyen 15-20 perceket ír,még a marhahúshoz is!

Minden esetre azért köszönöm a választ,ha előbb érkezik,biztos aszerint járok el!

2009. febr. 21. 23:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!