Hogyan kell a kuktát használni?
Volt anyósom isteni töltött káposztákat csinált benne, én is szeretnék,de nem igazán tudom,hogy pl. a füstölt húsokat tegyem-e előbb föl,és majd később a káposztagombócokat,a rácsra tegyem-e a cuccost,hogy ne égjen le, na és mennyi legyen ezeknek a főzési ideje!!??
Aki tud,gyorsan írjon,mert ez a mai ebéd lenne!
Előre is köszönöm!!!
Szia!
A kuktába, nem kell rács, vagy neked olyan van?!!
Na a lényeg, a füstölt hússal egybe felteheted a gombócokat meg a többit, de vigyázz mert nem annyira kell sózni, mert a füstölt cucc már alapjában sós lesz!!
Kb. 1 vagy másfél óra, éppen ellepi vízzel, de 1 óra múlva, ha kinyitod a kuktát és bele kóstolsz és érzed, hogy még nem az igazi, tedd vissza még vagy félórára vagy egy órára!
Jó főzést!
Hát,már túlvagyunk rajta, nem kellett olyan sokáig főzni!
Föltettem először pici vízben a feldarabolt füstölt húst,sípolás után 15 percig, majd beletettem a gombócokat,és újra szisszenéstől 15 percre.Ez utóbbi kevésnek bizonyult,úgyhogy vissza az egész, újra szisszenéstől 10 perc,aztán áttettem egy teflonlábasban, berántottam,és szuper lett!
Amúgy van benne rács,alá is tettem! A használati utasítás is ilyen 15-20 perceket ír,még a marhahúshoz is!
Minden esetre azért köszönöm a választ,ha előbb érkezik,biztos aszerint járok el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!