Mivel lehetne helyettesíteni a párolt rizst?
Láttam egy guszta receptfélét az interneten, rántott camembert áfonyalekvárral és párolt rizzsel..
De én 2 éve nem eszem rizst, de a camembert nagyon szeretem, mivel lehetne még elkészíteni, mi passzolna a sajthoz és az áfonyához?
Nem vagyok gyakorlott szakács, sőőőőőt :D 17 éves vagyok, még most ismerkedek a konyhával, szóval ennek tekintetében kis tanácsokat is elfogadnék! :)
Köszönöm!
A rántott camemberthez áfonyával a legtöbb helyen (tardicionálisan) nem adnak rizst, vagy egyéb köritést, legfeljebb friss FEHÉR kenyeret/bagettet/zsömlét.
De lehet magában is enni, vagy fött tésztával is - habár ez sem szokás.
Attól függ, miért nem eszel rizst. Ha az íze miatt, akkor bulgurral. Ezt bioboltban tudod megvenni (vagy élelmiszerboltok biorészlegén, esetleg DM-ben), olajon kicsit megpirítod, felöntöd kétszeres mennyiségű vízzel, enyhén sózod és fedő alatt puhára főzöd.
Kinézetben, funkcióban hasonlít a rizsre (pl. lehet borsósan is csinálni, mint a rizi-bizit), de nem rizs, hanem búza.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem a rizs ízével van bajom hanem úgy a kinézet állag meg mindennel ami kicsit is hasonlít a rizsre.. Tudom, hogy butaság, de nem tudom miért kialakult bennem ez az ellenszenv :D
Szóval valami olyan kéne ami kicsit sem hasonlít a rizs félére! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!