Báránycomb jó füstölve?
Figyelt kérdés
Fiatal birkáink vannak , ha levágnánk őket lehetne a combjukat füstölni? Finom?2009. febr. 5. 19:56
1/4 anonim válasza:
Persze, nagyon finom!
Bár a magyar gasztronómiai kultúra a füstölt bárányhúst kevésbé ismeri. Kissé aromásabb a húsa mint a sertésé, ezért csak akáccal füstöld.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2009. febr. 6. 08:35
3/4 anonim válasza:
Sikerült a füstölés?
Én most gondolkodom rajta. Előtte érdemes megfőzni sós lében? Vagy füstölés előtt mi a teendő vele?
udv
4/4 anonim válasza:
Csak pácolni kell füstölés előtt (száraz, vagy vizes pácban).
Megfőzni nem szabad, mert megromlik hamar. Füstölni sem szabad aromás fákkal, a bárányt csak akáccal szokták.
Ha valakit érdekelnek a részletek, írjon - szívesen segítek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!