Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van leírása ennek, vagy...

Van leírása ennek, vagy magamtól kell rájönnöm?

Figyelt kérdés

Nem találok leírást a paprikafűzér készítésről.

Sajnos a nagymamám már meghalt és mikor kicsi voltam nem lestem el tőle, hogy hogyan kell csinálni. Mindig ültetek a kertbe zöldségeket, idén szeretnék ültetni paprikát is, most vettem egy zacsi fúszerpaprika magot. Nagyon szeretném fűzért csinálni.

Van valami olyan kép ahol jobban látszik, hogy hogyan van megoldva? Vagy van leírás?

2011. jan. 22. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerű lezs, ha majd eljön az ideje. az érett piros hegyesm, vagy cseresznye paprikát megmossuk, megszárítjuk. a szárukat egyforma husszúra vágjuk. egy nagyobb lyukú tűbe konyhai cérnát fűzünk, a végére csomót kötünk és elkezdjük fűzni a paprikákat, úgy, hogy a csumájánál a szárat átszúrjuk és a paprikát arréb toljuk.

a kezdő felénél is hagyjunk egy 15-20 cm cérnát és majd a végén is.a paprikákat szorosan egymás mellé húzzuk, elrendezzük, hogy szépen jobbra-balra álljanak.tetszőleges husszúságút fűzhetünk.

végén szellős helyre akasztjuk kiszáradni.télen csak a szárát kell megroppantani én levennni egy paprikát.

sok sikert.

2011. jan. 22. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt talán látod.

[link]

2011. jan. 22. 17:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :) Aranyosak vagytok! :)
2011. jan. 22. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!