Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell az olyan töltött...

Hogyan kell az olyan töltött süteményt elkészíteni, amelyik nincsen elvágva?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amelyikben alagútszerűen van benne a krém, a tészta maga egyben maradt és a közepén van benne a töltelék? Valami hosszú hegyessel ki kell fúrni és utána belenyomni valamivel a krémet esetleg?
2011. jan. 15. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:

esetleg hosszúcsöves nyomózsákból töltik be a krémmel

de sztem attól is függ konkrétan mire gondolsz

2011. jan. 15. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
lapos piskóta,melegen feltekerni.
2011. jan. 15. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy őzgerincfomát kibélelni piskótával. Megtölteni krémmel.vagy tejszínhabbal. Befedni egy másik piskótalappal. Kifagyasztani,kiborítani és bevonni krémmel,vagy csokival.
2011. jan. 15. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!