Hogyan kell az olyan töltött süteményt elkészíteni, amelyik nincsen elvágva?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amelyikben alagútszerűen van benne a krém, a tészta maga egyben maradt és a közepén van benne a töltelék? Valami hosszú hegyessel ki kell fúrni és utána belenyomni valamivel a krémet esetleg?2011. jan. 15. 10:24
1/3 anonim válasza:
esetleg hosszúcsöves nyomózsákból töltik be a krémmel
de sztem attól is függ konkrétan mire gondolsz
2/3 anonim válasza:
lapos piskóta,melegen feltekerni.
3/3 anonim válasza:
Egy őzgerincfomát kibélelni piskótával. Megtölteni krémmel.vagy tejszínhabbal. Befedni egy másik piskótalappal. Kifagyasztani,kiborítani és bevonni krémmel,vagy csokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!