Milyen fűszerrel lehetne még ízesíteni?
Figyelt kérdés
Mostanság mindig fahéjjal iszom a kávét, szerintem finom ízt ad neki. Milyen fűszerrel lehetne még megbolondítani, ami passzol hozzá?2011. jan. 13. 16:26
1/9 anonim válasza:
Csokoládé, kandis cukor, karamell.
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, karamellel majd kipróbálom :-)
2011. jan. 13. 17:15
3/9 A kérdező kommentje:
várok még ötleteket, mivel bolondíthatnám meg a kávét. Ínyenc vagyok, szóval mindenféle ötletek jöhetnek.. :-)
2011. jan. 13. 18:19
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Anno. Németországból kaptam olyan csokit, ami kifejezetten kávéhoz volt. Vagyis, kávéba kellett tenni, elkeverni. Nagyon finom , krémes izt adott neki.
Azóta , mivel megszünt a pótlása, vagy fehér csokit, vagy Mercy csokit, vagy más finomságot teszek bele.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, majd kipróbálom :)
2011. jan. 14. 22:52
8/9 Phoney válasza:
Szegfűszeg, vanília, ánizs, szerecsendió (ezt csak egészben szabad venni, előre őrölve szinte semmi íze nincs).
Általában többfélét teszek bele hangulattól függően.
9/9 anonim válasza:
Én mézzel iszom, de vannak aromák is kávéba és kávéra. Azaz pl málnaítesítésűt szeretnél inni, akkor, nemcsak málna szirup van benne a kv-ba, hanem pl habvan a tetején és málna illatú illóolajat permeteznek a habra. Fincsi illatot biztosít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!