Mivel sűrűsítsem be a csokis-mandulás pralinét h ne ragadjon?
Figyelt kérdés
tejszínhab van benne, darált mandula ,cukor, olvasztott csoki, tojásfehérje. teljesen ragacsos, mitől szilárdulna meg? a hűtés sem segít
köszi
2010. dec. 15. 22:21
1/2 anonim válasza:
tegyél bele több mandula őrleményt vagy egy kis margarint, hátha
én amúgy úgy tudom, hogy a praliné kizárólag pörkölt mogyoró vagy mandula és világosbarnára olvasztott cukor keverékéből készül, majd ezt kell kinyújtani, lehűteni, összetörni és hengergépen (házilag szerintem a kávédaráló is megteszi) átengedni, e közben kakaóvajjal vagy más növényi zsiradékkal puhítani
2/2 anonim válasza:
Több mandula és több csoki. Esetleg puha vajat keverj ki egy kevés cukorral és azt gyúrd hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!