Hogyan kell a cukrot karamellizálni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 17:57
1/7 anonim válasza:
Beleöntöd a serpenyőbe és meggyújtod alatt a gázt. Aztán egyszer csak karamell lesz.
2/7 anonim válasza:
tegyél egy serpenyőbe cukrot, melegítsd majd amikor már folyékony barna lessz akkor öntsél hozzá tejet majd keverd...
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat:)))
2010. dec. 1. 18:18
6/7 Phoney válasza:
Nem tudom mihez akarod karamellizálni, de nem feltétlenül érddemes tejet-vajat pakolni hozzá.
Én melegítés előtt nagyon kevés vízzel oldok rajta, aztán óvatosan teljesen tiszta karamellt csinálok belőle a gázon, majd átöntöm kevés forrásban lévő vízbe és abban oldom fel, mert különben ugye megfagy (ezt pl vermuthoz használom, amihez a tej kicsit gáz lenne:)
7/7 A kérdező kommentje:
sütihez kellett:)
2010. dec. 3. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!