Vegán sajt/mozzarella kesu helyett napraforgómaggal?
Először is kérek mindenkit, akinek a vegánsággal vagy a vegán sajt fogalommal problémája van, ne írjon semmit.
A kérdésem lényege, hogy több vegán sajt receptet találtam, de mindegyikhez kesu vagy más hasonló összetevő kell, ezekre meg allergiás vagyok.
Más receptekben a kesut helyettesítik néha napraforgómaggal, nem tudom, ebben is jó lenne-e, ugyanúgy müködne, mint az eredeti recept?
A hasznos válaszokat előre is köszönöm.
Elvileg igazad van, csak azt nem tudom, miért kell egyáltaláb bele a kesu vagy más magféle, a zsírtartalom miatt, vagy más oka is van.
Reméltem, hogy valaki, akinek van tapasztalata, írj valamit a kérdésre.
Köszi.
Sajnos majdnem minden olajos magra negatívan reagálok (pedig nagyon szeretem ezeket), egyelöre a napraforgó az, amit kisebb mennyiségben birok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!