Mit csináljak rengeteg panírmorzsával?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A férjem 0.5 kg panírmorzsa helyett hazaállított nekem 5 csomaggal. Látom hogy sokáig eláll de kicsi a helyem, nem férek el tőlük. Amúgy sem nagyon használom, a fél kg is hónapokig elég.
Tudtok esetleg ajánlani a szokásos rántott cuccokon kívül ötletet, hogy mihez használhatom fel?
dec. 28. 14:36
1/5 anonim 



válasza:





karfiol/zöldbab lengyelesen (ez eredetileg egy köret, de megfelel vega főételnek jénaiban rétegezve, sajttal megszórva)
túrógombóc/szilvásgombóc borítására is alkalmas
felfújtak (régies nevükön duzmák) készítésére is alkalmas
ajánlják levesbetétnek (+liszt és + tojás kell hozzá)
vagy elajándékozás
2/5 anonim 



válasza:





Teheted fasírtba is áztatott kenyér helyett. Húsos vagy zöldséges változatba is. Ha szoktál almás pitét vagy rétest sütni, megszórhatod vele a tésztát a töltelék alatt-felett, hogy ne áztassa úgy el. Vannak olyan egytálételek, amik vajazott-morzsázott edényben sülnek. Igazából ezekbe nem kell olyan sok, de ha mostanában gyakrabban csinálsz ilyesmit, jobban fog fogyni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindet ki fogom próbálni🥰
dec. 28. 16:04
4/5 Katona Dius 



válasza:





Én panírozáskor szoktam olyat, hogy ha sok morzsa marad ki, ami össze van már tojásozva, akkor hozzáöntöm a tojást, egy kicsit a lisztből, hogy jó formázható állagú legyen (tehát panírt keverek) és kisütöm a panírozott hús/zöldség mellett kis falatkáknak kiszaggatva (egy db kb féltenyérnyire szaggatva). Mivel én a panírba is teszek fűszert, így kellemes fűszeres íze van. De olyan is volt, hogy nem volt kedvem húshoz, de megkívántam ezeket a kis "fasírtokat", így kutyultam egy kis panírt és kisütöttem magában.
5/5 A kérdező kommentje:
Szuper ötlet, köszi🥰
jan. 17. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!