Belement a moly a panírmorzsába (bontatlan félkilós...kilyukasztotta) Mi lesz velem/belőlem, ha felhasználom (parízer kirántás)?
Úgy értem, miután ettem belőle (?)
Csak én fogom enni...
Mivel-hogy (olajban) sütve lesz....nem nagyon zavarja a gusztusomat....úgy képzelem, az olajban sütés 'megteszi a hatását'
Persze, ha azt írtad volna, hogy ...'ártalmas'....akkor azért erősen meggondoltam volna...
Köszi!!
egyelőre villával átforgattam, ami olyanféle pókhálószerű volt benne azt kiszedtem....de át is engedem valamiféle szitán
FFi vok...nem is fiatal...amolyan félig nomád életet élek...sok 'szörnyűséget' megettem már...eddig még megúsztam
....de, dobtam ki már húst is, mert nem tudtam rávenni magam, hogy megegyem
8. Abból a húsból készíthettél volna chilli con carne-t (nem babus húst.)
Annak ugyanis az a története, hogy a már kicsit büdös húst agyon nyomták csípős paprikával, hogy ne érződjön rajta.
Liszt is gyakran megmolyosodik, nem sok mindent lehet ellene tenni. Át kell szitálni, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!