Belement a moly a panírmorzsába (bontatlan félkilós...kilyukasztotta) Mi lesz velem/belőlem, ha felhasználom (parízer kirántás)?
Figyelt kérdés
2023. febr. 3. 10:43
11/18 anonim válasza:
Nem belement, hanem eleve benne van ezekben a nyers malomipari termékekben a lisztmoly petéje.
12/18 A kérdező kommentje:
Pedig van is chilim (saját termesztés)
2023. febr. 3. 11:42
13/18 anonim válasza:
Biztosan lejárt a határideje, azért lett molyos.Az iz is változhatott.En nem használnám fel, inkább csak lisztet és tojást használnék,panir nélkül.
14/18 anonim válasza:
Gusztustalan. Dobd ki. Hernyó ürülék.
15/18 anonim válasza:
Én nemrég egy csomag rizst bontottam fel, tele volt molylepkével. Nem volt gusztusom hozzá, kidobtam úgy ahogy volt.
16/18 anonim válasza:
:-D Ha _parízert_ akarsz kirántani, akkor én a helyedben ezen nem aggódnék.
A moly lesz a legegészségesebb összetevő az egész kajádban. :-D
17/18 gungasam válasza:
Nem érdemes +nejlon zacskóba tenni ami papírban van! Az mind papírban van jól mert egy kissé szellőzik, nem tud befülledni. Átszitálva a morzsát megszellőződik , talán szaga sem lesz. Semmi bajod nem lehet tőle ha egyébként is egészséges vagy és jó a gyomrod! Jó gyomor mindent bevesz.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2023. ápr. 23. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!