Marhapörkölt és sajtos pogi készítéséhez a sült sertészsír a jobb, vagy a 'sületlen' (normál, étkezési)?
Figyelt kérdés
tegnap 11:34
1/8 A kérdező kommentje:
Van mindegyik (most már)
tegnap 11:35
2/8 anonim válasza:
Sült nyilván jobb a másik valószínű hidegen sajtolt olyan mint a gumi.
4/8 anonim válasza:
Pár hete vettem a Pennybe sajtolt zsírt. Úgy megbántam, de jó lecke volt. Soha többet. Büdös volt ecet szagú. Gondoltam kisütöm hátha megváltozik az íze, de sajnos még büdösebb és nagyon rossz ízű volt. Ki lett dobva.
5/8 anonim válasza:
A pöcihez jó mind a kettő (feltételezve a normális minőséget), de ha már van használd a sültet, a pogi passz, azt nem szoktam készíteni.
6/8 anonim válasza:
Pörköltet nem szoktam, a pogácsához meg a sültet javasolnám.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! - Ezek szerint a normált azt 'jegelem' egyelőre..a sültet pedig működtetem mindkét fronton :)
tegnap 16:55
8/8 anonim válasza:
Pöribe szerintem kár elpocsékolni a sültet.
Úgyis lepörkölődik néhányszor, meg elég intenzív fűszerezést kap egy marhapöri, nem vennéd észre a végén a különbséget.
Pogácsába jobb a sült. (nem véletlenül találták ki a tepertős pogit se)
Egy jó sült zsír olyan jól tud esni, hogy akár egy pirítósra kenve is jó, biztos nem pörkölthöz használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!