Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Londonban élő magyar embernek...

Londonban élő magyar embernek milyen szakácskönyvet érdemes adni magyar nyelven? Nem szeret sokat pepecselni a főzéssel.

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 21:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A nejem úgy döntött, hogy Keresztfiú szakácskönyvet kap karácsonyra. Már megtanultam, ilyenkor nincs vita, mert ritkán téved, egyébként szerintem is felkerül a polcra és ott eszi meg a por. Ha ez a feladat, akkor ezt kell csinálni.

A problémát ott látom, hogy egy rakás alapanyag eltér a két országban, tehát érdemes lenne kimondottan kint élőknek kiadott könyvet keresni. Ez meghaladta a képességeimet.

tegnap 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"A nejem úgy döntött, hogy Keresztfiú szakácskönyvet kap karácsonyra. Már megtanultam, ilyenkor nincs vita, mert ritkán téved, egyébként szerintem is felkerül a polcra és ott eszi meg a por. Ha ez a feladat, akkor ezt kell csinálni."

Elég furcsa a házasságotok, ha ez így megy.

Másrészt ebben a feleség lenne illetékes, keressene ö valamit.

Harmadszor ha a gyerek nem akar fözni, akkor lehet 50000 szakácskönyve, akkor sem fog.

Negyedszer a mai fiatalok nem könyvböl próbálnak fözni, hanem internetröl, you tube, tiktok, stb.

tegnap 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Olyan könyv garantáltan nincs, ami MO-on készült angol területen élöknek, ennek sem éretelme nem lenne, se kereslet nem lenne rá - ma ha valaki fözni akar, akkor a neten keresgél.
tegnap 15:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Vegyél neki Jamie Oliver könyvet. Angol szakács, nem fog ak elterni a hozzávalók
ma 07:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!