Londonban élő magyar embernek milyen szakácskönyvet érdemes adni magyar nyelven? Nem szeret sokat pepecselni a főzéssel.
A nejem úgy döntött, hogy Keresztfiú szakácskönyvet kap karácsonyra. Már megtanultam, ilyenkor nincs vita, mert ritkán téved, egyébként szerintem is felkerül a polcra és ott eszi meg a por. Ha ez a feladat, akkor ezt kell csinálni.
A problémát ott látom, hogy egy rakás alapanyag eltér a két országban, tehát érdemes lenne kimondottan kint élőknek kiadott könyvet keresni. Ez meghaladta a képességeimet.
"A nejem úgy döntött, hogy Keresztfiú szakácskönyvet kap karácsonyra. Már megtanultam, ilyenkor nincs vita, mert ritkán téved, egyébként szerintem is felkerül a polcra és ott eszi meg a por. Ha ez a feladat, akkor ezt kell csinálni."
Elég furcsa a házasságotok, ha ez így megy.
Másrészt ebben a feleség lenne illetékes, keressene ö valamit.
Harmadszor ha a gyerek nem akar fözni, akkor lehet 50000 szakácskönyve, akkor sem fog.
Negyedszer a mai fiatalok nem könyvböl próbálnak fözni, hanem internetröl, you tube, tiktok, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!