Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért nem sikerül krémesre a...

Miért nem sikerül krémesre a spagetti carbonarám?

Figyelt kérdés

Túl forró lenne a serpenyő miközben összekeverem a tésztát a tojással? Mire eldolgozom kezd olyan darabos lenni a tojás.

Vagy kevés tészta főzővizet öntök hozzá?



dec. 2. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Attól lesz darabos, hogy túlsütöd, az egész csak pár másodpercig tarthat

A serpenyö alatt el kell zárni a höt, beletenni a forró tésztát és csak elkeverni. Ha netán villanytüzhelyed van, akkor a serpenyöt elöször vedd le a platniról, és csak utána tedd bele a tésztát meg a tojást.

dec. 2. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, legközelebb biztos így csinálom
dec. 2. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A forro tesztat forgasd meg a pecorinos tojasban. Nem kell alagyujtani
dec. 2. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!