Ugye nem tudtok házitejből nagyon finom sajtot csinálni? Mert én tudok.
Egész biztos nem fogja leirni a receptet, mert goudát is meg camambert is csak egy bizonyos területen lehet gyártani, mert az ottani tej a kiindulási alap, minden máshol elöállitott tej nem ugyanazt a sajtot eredményezi.
Másrészt otthon jó sajtot elöállitani igen nehéz, mert a legtöbb lakásban nincsnek meg hozzá a megfelelö klimaviszonyok.
Dehogynem írok!
Egy kis időt még adjatok, elég sok bajom van - mint mindenkinek.
Természetesen nem tudok olyan goudát és camambert készíteni, mint az eredeti, de ezt ne is várjátok, viszont az üzletekben kaphatónál -remélem- jobban fog ízleni.
Tudtok valahol nyers tehéntejet venni?
És van egy viszonylag állandó +15 C-fok körüli helységetek? Kell még egy +80 C-fokig mérő hőmérő, oszt kezdhetjük.
Tényleg ne haragudjatok, ma voltam állásinterjún, idegbajos vagyok pár napja.
Tuti hogy idegbajos vagy!
Ráadásul dicsekvő,nagyképű,és hazudozós is!
Amiket írtál azokat mind be lehet szerezni,de biztos vagyok benne hogy Te soha nem készítettél sajtot,legfeljebb szerettél volna...találtál valahol egy receptet aztán elkezdtél itt nagyképűsködni.. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!