Hogy tudok a legegyszerűbben kinyerni egy darab nyers burgonya levét? Van mindenféle gépem, de ha lehet nem koszolnám össze egy darab burgonyáért. Folyt. lentebb.
Figyelt kérdés
Gyenge és beteg is vagyok, tehát a kezem nem erős, de mégis hogyan lehetne kinyerni a legegyszerűbben a levét? Próbáltam lereszelni, eléggé megterhelő volt számomra az is, és utána ököllel kiszorítani, de nem sok jött ki belőle, igaz nem tettem rongyba …. Hátha létezik olyan konyhai praktika ami számomra is könnyen kivitelezhető. Köszönöm!nov. 20. 10:09
11/19 A kérdező kommentje:
Ez nem nők lapja okosság! Orvos ajánlotta! Mondom olvass utána, de nem a nők lapjában!
nov. 20. 12:11
12/19 anonim válasza:
A főzött majd hűtött burgonya ugyanazt a rezisztens keményítőtt artalmazza.
13/19 A kérdező kommentje:
Így van!
nov. 20. 12:14
14/19 A kérdező kommentje:
10-es. Amúgy a fenti idézet a nyers burgonyáról a chatGPT-től van idézve. De sok idősebb gasztrós orvos szokta ajánlani a rezisztens keményítőket bizonyos esetekben. Angolul olvashatsz többet róla ha érdekel.
nov. 20. 12:20
15/19 anonim válasza:
"Ez nem nők lapja okosság! "
Valóban nem, ilyen szintű marhaság oda sem kerül már be.
"A főzött majd hűtött burgonya ugyanazt a rezisztens keményítőtt artalmazza."
Ahogy a rizs, babok, egyes tésztafélék... Egy banánban például közel tízszer annyi van, mint amit laborban ki lehet vonni krumpliból.
16/19 anonim válasza:
Több rezisztens keményítőt vinnél be ha elkezdenel hetente kétszer hüvelyest enni
17/19 anonim válasza:
Krumplicukor...ugyan az. Vedd és edd.
18/19 A kérdező kommentje:
Csak a probléma az, hogy sokmindent nem ehetek, hüvelyesek, rizs kizárva.
nov. 20. 12:46
19/19 anonim válasza:
Marad a hűtött főtt krumpli. És még kárba se megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!