Töltött káposzta hány napig tartható el hűtőszekrényben?
Figyelt kérdés
Nem lett még újra melegítve, és mennyi ideig szoktátok áztatni a savanyú káposztát?ma 17:57
2/13 Grizesteszta válasza:
En kedden foztem, akkor elfogyott nagy resze, de s holnapi ebedem meg ott van jol lezart dobozban. Es az se baj, ha holnap se fog el, 3 fok van a hutoben. Szoval egy het minimum.
3/13 anonim válasza:
Én is kb 4 napot mondanék. Amúgy mi pl 2 napig esszük. Ami marad az megy a fagyasztóba.
Főzés előtt a savanyú káposztát savanyúságától függően én kb 2x mosom át. Nem szoktam áztatni.
4/13 anonim válasza:
Anyám istentelenül sós töltött káposztáját karácsonykor volt hogy 1 hétig ettük
9/13 anonim válasza:
Ja és nem kell áztatni, vsak egy kicsit átmosni, ha nagyon sós. Még az is lehet, hogy egyáltalán nem kell.
10/13 anonim válasza:
Káposzta savas étel ez miatt 5-6 napig semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!