Pácban vagy pác nélkül álljon a hús a hűtőben?
Figyelt kérdés
Oldalast vettem, eredetileg holnapra, de végül arra jutottam, hogy inkább 23-án sütném meg.
Mivel teszek jobbat? Ha bepácolom most, és pácban áll majdnem két napig feldarabolva (olaj, méz, bbq szósz, fűszerek), vagy ha hagyom simán egyben hűtőben, és csak holnap pácolom be este?
Most simán papírban+nejlonszatyorban van a hűtőben, ahogy meghoztam a piacról, nincs lefagyasztva.
okt. 21. 15:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem a pácban. A nejlonból vedd ki, mert be fog büdösödni.
3/5 anonim válasza:
Minél hosszabb ideig áll a pácban, annál jobban át tudja járni. Ha belefér az idődbe, akkor inkább ma dobd össze, és forgasd jól bele. Fóliával lezárod a tálat (vagy amibe teszed), és szerdán kisütöd.
5/5 anonim válasza:
Én - hacsak nem frissen sültnek készül, pl rántott (nem az oldalas) - akkor bepácolom, persze.
Jobb ízű lesz a hús, ezen kívül több ideig eláll.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!