Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pácban vagy pác nélkül álljon...

Pácban vagy pác nélkül álljon a hús a hűtőben?

Figyelt kérdés

Oldalast vettem, eredetileg holnapra, de végül arra jutottam, hogy inkább 23-án sütném meg.

Mivel teszek jobbat? Ha bepácolom most, és pácban áll majdnem két napig feldarabolva (olaj, méz, bbq szósz, fűszerek), vagy ha hagyom simán egyben hűtőben, és csak holnap pácolom be este?

Most simán papírban+nejlonszatyorban van a hűtőben, ahogy meghoztam a piacról, nincs lefagyasztva.


tegnapelőtt 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a pácban. A nejlonból vedd ki, mert be fog büdösödni.
tegnapelőtt 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy az egyes írja
tegnapelőtt 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Minél hosszabb ideig áll a pácban, annál jobban át tudja járni. Ha belefér az idődbe, akkor inkább ma dobd össze, és forgasd jól bele. Fóliával lezárod a tálat (vagy amibe teszed), és szerdán kisütöd.
tegnapelőtt 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Pácban. Az olaj elzarja az oxigent
tegnapelőtt 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Én - hacsak nem frissen sültnek készül, pl rántott (nem az oldalas) - akkor bepácolom, persze.

Jobb ízű lesz a hús, ezen kívül több ideig eláll.

tegnap 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!