Római tálban jobb a sütni húst, vagy sütőzacskóban?
1# Ezt nem tudtam, köszönöm.
2# Pont azért tettem fel a kérdést, mert én is erre gondoltam, és mások véleményére is kíváncsi vagyok. Megvettem a sütőzacskót, és eléggé meglepődtem, amikor láttam, hogy átlátszó műanyag.
#2 Lehet, de a kérdés nem ez volt.
Egyébként az átlagembernek elérhető multiban kapható antibiotikumos húsok esetében szerintem már mindegy, ha műanyag zacskóban sülnek... - sajnos nem mindenki tud otthon mindent magának organikusan és bion megtermelni, megőrölni, feldolgozni.
Na ennek a rétegnek praktikus megoldás a műanyag zacskó. :D
4-es: nagyon el vagy tévedve. Egyáltalán nem mindegy, MENNYI káros anyagot visz valaki be a szervezetébe!
Egyébként én NEM bió, meg organikus, meg otthon örölt valamikröl írtam, hanem hogy müanyagot nem használjon lehetöleg senki.
Kérdezö: én éppen ezért nem használok sütözacskót (meg szilikon sütöformát, meg müanyag tárolóedényeket), a fém, cserép, üveg tökéletesen megfelel mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!