Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kolozsvári szalonnát hogy...

Kolozsvári szalonnát hogy süssem meg túrós tésztára, hogy ne legyen kemény?

Figyelt kérdés
okt. 1. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Mivel a kolozsvári az húsos szalonna, így nem lesz olyan porhanyós, mint a kenyérszalonna. Túrós tésztára az utóbbit szokták.

De próbáld meg a kolozsvárit úgy sütni, hogy egy nagy kanál zsírt kiolvasztasz és amikor az már forró, abba szórod a szalonnakockát. Éppen csak kapjon színt, már veheted is ki.

okt. 1. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele 🙄

De most ez van, ezt kell megcsinálni.

okt. 1. 12:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne süsd sokáig és tegyél alá zsírt vagy olajat.
okt. 1. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!