Kolozsvári szalonnát hogy süssem meg túrós tésztára, hogy ne legyen kemény?
Figyelt kérdés
okt. 1. 11:14
1/3 anonim válasza:
Mivel a kolozsvári az húsos szalonna, így nem lesz olyan porhanyós, mint a kenyérszalonna. Túrós tésztára az utóbbit szokták.
De próbáld meg a kolozsvárit úgy sütni, hogy egy nagy kanál zsírt kiolvasztasz és amikor az már forró, abba szórod a szalonnakockát. Éppen csak kapjon színt, már veheted is ki.
2/3 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele 🙄
De most ez van, ezt kell megcsinálni.
okt. 1. 12:49
3/3 anonim válasza:
Ne süsd sokáig és tegyél alá zsírt vagy olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!