Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Savanyítás. Mi a gond és hogy...

Savanyítás. Mi a gond és hogy lehet kijavítani?! Télre eltett zöld (éretlen) paradicsomból készült savanyúságban a paradicsomok és különböző fűszerek feljöttek a lé tetejére. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Segítsetek! Köszi!

szept. 30. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Semmi gond nincs vele. Ha légmentesen le van zárva és dunsztolva akkor ezzel nincs baj.
szept. 30. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális, ezért szokták spatulával rögzíteni a zöldségeket, miután betették az üvegbe
szept. 30. 19:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon jó! Köszönöm szépen!
szept. 30. 22:58

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!