Mit lehet ezzel még kezdeni?Ananászt vásároltunk és nem vettük észre, hogy kissé rothadt, poshadt. Hámozás, kóstolás után derült ki számunkra. Gyakran veszünk ananászt, de ennyire még nem fogtunk mellé. Mit lehetne csinálni, ha meg akarjuk enni?
Blokk az van, de meghámozva, felszeletelve vigyük vissza az ananászt, félig megrágcsálva? :) ;)
A visszavitel most nem jön szóba, mert a bolt, ahol vettük az ananászt, messzebb van, a benzinköltség több lenne, mint az ananász ára - ha azt egyáltalán visszakapnánk.
Kidobod és tanulsz belőle
Rohadtat semmilyen formában ne egyél. Akkor se ha sikerul valamivel elnyomni
Kidobtuk. :(
Kívülről egyáltalán nem látszott rajta, hogy lenne baja.
Nem volt olcsó vagy leárazott, lejárt.
Sajnos ez így bukta,mivel bizonyítod hogy nem három napja is vettél egy ananászt.
Nem hiszem hogy visszatérítenek.
Én sem hiszem. Mindenesetre, ha ananászt vesztek, nagyon alaposan nézzétek, tapintsátok, szimatoljátok meg, hátha úgy ki lehet szűrni.
Mi elég gyakran veszünk ananászt, mert elég speci étrenden voltam sokáig és az ananászt pont meg bírtam enni.
Máskor is volt már, hogy voltak benne kisebb rohadt részek, de azt kivágtuk és a többi része jó volt, ez viszont kb az egész ment a komposztba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!