Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Hány évesen kóstoltál először...

Hány évesen kóstoltál először kávét ill. alkoholos italt?

Figyelt kérdés

2024. jún. 15. 09:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

Kávét kiskoromban, fújoltam is eleget.

Egyszer 4 évesen meg összekevertem a sört az almalével. Bezzeg amikor megkóstoltam...

2024. jún. 15. 09:40
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon korán. Kávé aljába nagyszüleim mindig tettek egy kockacukrot, azt elszopogathattuk. Én undorodtam gyerekként tőle, most minden nap iszok egyet.

Apukám pedig a sörhabot engedte leinni, még javában kisiskolásak voltunk.

Rendesen alkoholt 16 évesen kezdtem el fogyasztani, elég mértéktelenül, kocsmázások/bulik alkalmával. Ezt a szokást olyan 26 éves éves koromig folytattam, most már csak nagyon ritkán, mértékkel iszok.

2024. jún. 15. 09:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyapám borába már 4-5 évesen belenyaltam (de finom bort készített nem pacsmagolt szart), ugyanúgy apa kávéjába.

Tejeskávét 9-10 éves korom óta iszom reggelente. Kicsiként még TEJES-kávét, most meg kávét kis tejjel.

2024. jún. 15. 11:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Kávét ovis koromban. Beteg voltam, otthon maradt velem anya, és amikor kávézott, a kiskanálról lenyaltam. Azóta se szerettem meg.

Alkoholt olyan 18 évesen, sörrel kezdtem, azt se ittam többé.

2024. jún. 15. 13:03
 5/16 anonim válasza:
100%
Kávét: 11 Alkohol: Kicsikoromban szilvesterkor szűk családi körben bontottak egy pezsgőt, abból egy picit én is ittam de azóta se szeretem.
2024. jún. 15. 13:07
 6/16 anonim ***** válasza:
A kóstolásra nem emlékszem, normálisan alkoholt 14, kávét 15 éves korom körül ittam először.
2024. jún. 15. 13:48
 7/16 anonim ***** válasza:

Kávét kb 8 évesen, de azóta sem szeretem, a szagától is rosszul vagyok.

Alkoholt meg Balatonon ha nyaraltam nagyszüleimmel, nagypapám mindig adott egy nyelet fröccsöt az ebédhez 10 éves koromban is. Mivel más meg nem iszik a családban egyáltalán, ezért úgy igazából alkoholt 14 évesen ittam először ezen kívül már gimnáziumban.

2024. jún. 15. 14:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholt kb 11-12, kávét 13-14. Egyiket se iszok rendszeresen.
2024. jún. 15. 17:47
 9/16 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Mindet valószínűleg óvodásként már megkóstoltam. Ahogy fentebb írták, a cukrot kicsit bekávézták, borral is ugyanez volt a helyzet. e önmagában is belekortyoltam, el is ment tőlük a kedvem :D

Kávéval egyetemen kísérleteztem, de nem szerettem meg egészen valahol 35-40 közötti koromig, amikor felfedeztem az újhullámos kávék világát.

Alkohollal szintén egyetemen próbálkoztam, de azt azóta sem sikerült megszeretnem.

2024. jún. 16. 06:46
 10/16 gabor49 válasza:
alkoholt 11 évesen a batyam esküvőjén ki is hánytam kávét 13 évesen
2024. jún. 16. 07:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!