Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Hány évesen kóstoltál először...

Hány évesen kóstoltál először kávét ill. alkoholos italt?

Figyelt kérdés

2024. jún. 15. 09:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ahogy a válaszokat olvasom, lehet minden gyerekkel meg kellene kóstoltatni ovisként az alkoholt, amikor nagy eséllyel megutálja. Lehet kevesebb lenne az alkoholfüggő felnőtt :) nem?
2024. jún. 16. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:
A kávéra nem emlékszem, annyira kicsi lehettem (talán kisiskolás), mindig belekortyolhattam anyám reggeli kávéjába kicsit, már akkor is ízlett. Alkoholos italt meg talán negyedikes koromban, véletlenül persze, mert nem olvastam el hogy pálinka van ráírva az ásványvizes üvegre.
2024. jún. 16. 19:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Kávét olyan 19-20 éves korom környékén. Alkoholos italt, pedig olyan 10 évesen. Véletlenül összekeverte anyám a meggyszörpös és meggyboros üveget a kamrában, így meggyborból készült szörpöt ittam. 😂😂😂
2024. jún. 17. 10:58
 14/16 anonim ***** válasza:
12 lehettem mindkettőnél
2024. júl. 8. 16:57
 15/16 anonim válasza:
kávét azt hiszem 14 évesen ittam először. alkoholos italt meg 16 évesen
aug. 9. 23:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Kávét 7 évesen, alkoholt 8 évesen papám boros pincéjében.
szept. 9. 07:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!