Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan javítható fel a pörkölt...

Hogyan javítható fel a pörkölt, ha nagyon finom, de sajna túl zsírosra sikeredett?

Figyelt kérdés
Sertés bőrből és húsból csináltam pörköltet,de nem számoltam,rá,hogy a bőrke amúgy is zsíros.Mit tehetnék vele? Kiönteni nem akarom,ahhoz túl finom.
2009. jan. 7. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha megdermed le tudod szedni kanállal a zsírt a tetejéről !
2009. jan. 7. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Szia! Papírkéztörlővel le tudod itatni a tetejéről a zsírt.
2009. jan. 7. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A megdermesztés célravezetőbb. szépen feljön a tetejére, és gyakorlatilag mindet le tudod szedni. Hátulütője, hogy max holnap tudtok belőle enni. Megpróbálhatod úgy is, hogy a kanalat kicsit belesüllyeszted, úgy hogy csak a zsír folydogáljon bele, csak így lehet, hogy szaft is megy bele.
2009. jan. 7. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Anyukàm mindig kenyeret màrtott bele,még miközben fött.

Imàdtuk,Ugy hivtuk:piros zsiros kenyér.

Illetve én olyankor tejfölt szoktam belekavarni,1-2 dobozzal,igaz akkor màr tejfölös pörköltröl beszélünk.

2009. jan. 7. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a trükköket.Sajnos kanállal nem igazán tudom leszedni a tetejéről,mert a bőr nem engedi mindet a tetejére és,ha beteszem mikróba ugyanolyan zsíros,de megpróbálom a többi módszert.
2009. jan. 7. 21:39

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!