Hogyan javítható fel a pörkölt, ha nagyon finom, de sajna túl zsírosra sikeredett?
Figyelt kérdés
Sertés bőrből és húsból csináltam pörköltet,de nem számoltam,rá,hogy a bőrke amúgy is zsíros.Mit tehetnék vele? Kiönteni nem akarom,ahhoz túl finom.2009. jan. 7. 11:50
1/5 anonim válasza:
Ha megdermed le tudod szedni kanállal a zsírt a tetejéről !
2/5 anonim válasza:
Szia! Papírkéztörlővel le tudod itatni a tetejéről a zsírt.
3/5 anonim válasza:
A megdermesztés célravezetőbb. szépen feljön a tetejére, és gyakorlatilag mindet le tudod szedni. Hátulütője, hogy max holnap tudtok belőle enni. Megpróbálhatod úgy is, hogy a kanalat kicsit belesüllyeszted, úgy hogy csak a zsír folydogáljon bele, csak így lehet, hogy szaft is megy bele.
4/5 anonim válasza:
Anyukàm mindig kenyeret màrtott bele,még miközben fött.
Imàdtuk,Ugy hivtuk:piros zsiros kenyér.
Illetve én olyankor tejfölt szoktam belekavarni,1-2 dobozzal,igaz akkor màr tejfölös pörköltröl beszélünk.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a trükköket.Sajnos kanállal nem igazán tudom leszedni a tetejéről,mert a bőr nem engedi mindet a tetejére és,ha beteszem mikróba ugyanolyan zsíros,de megpróbálom a többi módszert.
2009. jan. 7. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!