Répát,zöldséget egy nappal előbb megakarom pucolni,és felszelni vízbe tegyem,úgy hűtőbe vagy víz nélkül?
Figyelt kérdés
aug. 13. 21:24
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi
aug. 13. 22:13
3/5 anonim válasza:
Én víz nélkül szoktam, zacskóba, miután megmostam. Így nem áznak ki az értékes anyagok se nem változik a színe, se nem fonnyad meg.
4/5 anonim válasza:
Jobb a 3#tanácsa, répa zöldség nagyon megszívja magát vízzel.
Burgonya viszont csak vízbe.
5/5 anonim válasza:
Zöldségtől függ, de zeller, répa, petrezselyem, pasztinák, borsó mehet lezárt zacskóban a hűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!