Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Répát,zöldséget egy nappal...

Répát,zöldséget egy nappal előbb megakarom pucolni,és felszelni vízbe tegyem,úgy hűtőbe vagy víz nélkül?

Figyelt kérdés
aug. 13. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Vízbe
aug. 13. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi
aug. 13. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Én víz nélkül szoktam, zacskóba, miután megmostam. Így nem áznak ki az értékes anyagok se nem változik a színe, se nem fonnyad meg.
aug. 13. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jobb a 3#tanácsa, répa zöldség nagyon megszívja magát vízzel.

Burgonya viszont csak vízbe.

aug. 14. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Zöldségtől függ, de zeller, répa, petrezselyem, pasztinák, borsó mehet lezárt zacskóban a hűtőbe.
aug. 14. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!