Főtt rizs alá elég csak valamennyit fújni az olajsprayből? Vagy az úgy kevés?
Figyelt kérdés
2024. júl. 20. 21:11
1/13 anonim válasza:
Egyáltalán miért akarsz ráfujni? Mit akarsz elérni?
2/13 anonim válasza:
Olaj az minek?Nem értem.anyám jut eszembe aki kacsazsírt rakott rá,én pedig utáltam a kacsazsírt.nagyon jó az magában köretnek.
3/13 anonim válasza:
A rizs tökéletes olaj (vagy egyéb zsiradék) nélkül is
4/13 A kérdező kommentje:
Én képtelen vagyok anélkül megcsinálni, mindig leragad.
2024. júl. 20. 23:49
5/13 anonim válasza:
Csináld úgy, ahogy az ázsiai konyhákban szokás, kiméred a rizst meg a vizet, beleteszed egy edénybe, felforralod, utána kis lángon fözög még 15-20 percig, letakarod és megvárod, amíg felissza a folyadékot.
6/13 anonim válasza:
Ahogy az 5ös írja
Egy bögre rizs, 2 bögre víz.
Ha forr, legkisebb lángra levenni és lefedni.
10 perc múlva kész.
Akkor rgaad le ha túl magas a láng vagy ha már megfőtt és nem zárod el időben
7/13 A kérdező kommentje:
kb. pont így szoktam, max. a forrás után még erősebben hagyom valameddig.
2024. júl. 21. 09:24
8/13 A kérdező kommentje:
Béna szakács vagyok, ez a helyzet.
2024. júl. 21. 09:24
9/13 anonim válasza:
Ne ess túlzásokba!
Nem vagy te béna szakács!
Szimplán csak béna vagy.
10/13 anonim válasza:
max. a forrás után még erősebben hagyom valameddig.
Ez a hiba. Leveszed a lángot, rá a fedőt és 10p mulva elzarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!