Lábasban bent.
Tegnap amúgy bográcsba csináltam.
Nem tudom, hogy szaft vagy lé, de ami végül jó a tarhonyához vagy a kenyérhez, vagy bármihez, ami mellé készül pl. rizs.
Például ilyesmire gondoltam, ami ennek a receptnek a végső képe, de ha megnézitek, az elején mintha serpenyőben készülne, a végén meg lábasban van tálalva:
Vagy akár ezek, nem írják, miben készítik, valamelyik írja, hogy párolja, ezek szerint le kell fedni. Ezeken a képeken is van azért leve/szaftja.
13# Igen. Ha szinte minden magyaros ételt kint csinálok.
A lecsó meg ahhoz képest hamar is megvan.
Szóval nem kellett a nagy melegbe kint sokat lenni.
Igen, ezek némileg több paradicsommal készültek.
Teljesen irreleváns (állag szempontjából) hogy miben. Virágvázában is csinálhatsz ilyet, tökmindegy.
Minél laposabb valamiben csinálod, annál jobban párolog, de ésszel él az ember: ha túl sok víz párolog el, azt vissza lehet pótolni vízzel, szerencsére nem a sivatagban vagyunk. Úgyhogy ha túl száraz, egyszerűen tegyél hozzá egy kis vizet, (hiszen csak víz párolog el belőle) és főzd vele össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!