Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha lecsót főzöl, milyen...

Ha lecsót főzöl, milyen edényben készíted?

Figyelt kérdés
Fedőt is teszel rá?

júl. 15. 10:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Teflon. Igen.
júl. 15. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Szendvicstalpasban és igen, teszek rá fedőt.
júl. 15. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 A kérdező kommentje:
Na de fazék, lábas, serpenyő?
júl. 15. 10:50
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Én serpenyőben. Elég nagy. Fér bele bőven. De én tojásosan eszem.
júl. 15. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Igen, ez a három valamelyike.
júl. 15. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 Antiszociális lény ***** válasza:
90%
Attól függ mennyit készítek és mit teszek bele. Van ilyen lefedhető mélyebb serpenyőm így néha abban, de néha pedig rendes fazékban, mint amiben akár egy leves is készül.
júl. 15. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 A kérdező kommentje:

Nekem az lenne a cél, hogy sok leve legyen, akkor a fedő a lényeg?

Meg a sok paradicsom?

júl. 15. 11:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Lábasban, és fedő nélkül!

Ha sok paradicsom, meg sok lé a lényeg, akkor értelem szerűen sok paradicsom kell bele, és célszerű lefedni. Én egyáltalán nem szeretem sok lével.

júl. 15. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim ***** válasza:
57%

Leve vagy szaftja? Azért az régi rossz hagyomány itt, hogy a kedves kérdező utólag nyögi ki, mit is akar tudni.

Én serpenyőben szinte soha nem készítem, mert lapos.

Lábasban gyakran, de amikor még friss a paprika, könnyű mellé kikeverni. Ezért jobban szeretem a széles de mély lábast, fazekat.

A fedő a puhulásban segít, azzal, hogy bent marad a gőz.

A vizes lecsó nem jó. Szaftja a sok hagymától lesz.

júl. 15. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 Antiszociális lény ***** válasza:
57%
Én úgy szoktam, hogy 2:1 arány. Két féle paprika legalább és hozzá mérten kb fele arányban paradicsom. Deszoktam bele tenni 2 fej hagymát, fokhagymát, virslit is amit külön megsütök picit. Nem annyira szeretem a hús nélküli változatát, persze tudom sok ilyen van, de én nekem jobb, ha legalább egy kevés virsli van benne.
júl. 15. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!