2/18 anonim válasza:
Szendvicstalpasban és igen, teszek rá fedőt.
3/18 A kérdező kommentje:
Na de fazék, lábas, serpenyő?
júl. 15. 10:50
4/18 anonim válasza:
Én serpenyőben. Elég nagy. Fér bele bőven. De én tojásosan eszem.
6/18 Antiszociális lény válasza:
Attól függ mennyit készítek és mit teszek bele. Van ilyen lefedhető mélyebb serpenyőm így néha abban, de néha pedig rendes fazékban, mint amiben akár egy leves is készül.
7/18 A kérdező kommentje:
Nekem az lenne a cél, hogy sok leve legyen, akkor a fedő a lényeg?
Meg a sok paradicsom?
júl. 15. 11:07
8/18 anonim válasza:
Lábasban, és fedő nélkül!
Ha sok paradicsom, meg sok lé a lényeg, akkor értelem szerűen sok paradicsom kell bele, és célszerű lefedni. Én egyáltalán nem szeretem sok lével.
9/18 anonim válasza:
Leve vagy szaftja? Azért az régi rossz hagyomány itt, hogy a kedves kérdező utólag nyögi ki, mit is akar tudni.
Én serpenyőben szinte soha nem készítem, mert lapos.
Lábasban gyakran, de amikor még friss a paprika, könnyű mellé kikeverni. Ezért jobban szeretem a széles de mély lábast, fazekat.
A fedő a puhulásban segít, azzal, hogy bent marad a gőz.
A vizes lecsó nem jó. Szaftja a sok hagymától lesz.
10/18 Antiszociális lény válasza:
Én úgy szoktam, hogy 2:1 arány. Két féle paprika legalább és hozzá mérten kb fele arányban paradicsom. Deszoktam bele tenni 2 fej hagymát, fokhagymát, virslit is amit külön megsütök picit. Nem annyira szeretem a hús nélküli változatát, persze tudom sok ilyen van, de én nekem jobb, ha legalább egy kevés virsli van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!