A wokkom rosdásodik, mimt csináljak vele?
Az a helyzet hogy kínában tanulok és itt lakom egy koleszban, vettem egy teljesen vas wokkot, az első használat után folyamatosan rosdásodik olyan ütemben, hogy még főzés közben is az a része amit ér a felszállő gőz...
tippeket várok, előre is köszi!
rozsda, bocs:D
okok azt csinálom msot is, de nagyobb baj hogy sütés-főzés közben rozsdál
és ha mondjuk nem akarok annyi zsiradékot használni, hogy bekenjem használat előtt...akkor van valami tipped?
Kiégetted elsö használat elött? Zsirral körbe kened, jol felforrositod (füstölni fog nagyon), ha kihült, jo lenne homokkal körbe dörzsölni, ha tudsz szerezni! Remélem menthetö!
Gratulálok, hogy kijutottál! :-)
A kettes számú versenyző jól mondja! :)))
A legbiztosabb módszer!
Irigyellek kínáért!Az angolok dögunalmasak!!! :D
Citrom is jó, vagy ecet, az szépen lemarja a rozsdát.
Amúgy milyen Kína? Én is szeretnék kimenni, szakácsnak tanulok és keleti konyhaművöt szeretném elsajátítani.
ah, kössz a válaszokat!
nem égettem ki, mert csak rezsó van:D homokot meg nem hiszem hogy szerválok max veszek egy serpenyőt ami teflonos:D
jó itt nagyon, a nyugat nekem is unalmas:D
bár a hétköznapi élet itt is hétköznapi:D
hu egy szakácsnak van itt mit tanulnija...annyi féle konyha van itt...keleti déli északi meg egy csomo más:D
kössz a tippeket, valszeg azt fogom csinálni, hogy minden sütés előtt és után kitakaritom majd bekenem olajjal...vagy zsirral, nem baj ha kicsit több jut a kajába...mármint olajbol:D a rozsdát annyira nem szeretem...bár a szine nem rossz:D
Jajj Béla, ne bénázz már! Itthon hagytad a jozan parasztiészt? :-)))
Én is rezson égettem ki. Kend körbe zsirral vagy olajjal, jol forrosisd fel vagy 5p hadd füstöljön! Ha kihült akkor valami durvább ujság papirral vagy száraz dörzsis szivaccsal surold meg! Utánna elmos,szárit,olajoz,kész!
Vagy küldjek homokot? Itt Korzikán van elég! :-)))))
2. "versenyzö" voltam!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!