Milyen szalonnával a legfinomabb a túrós tészta?
Figyelt kérdés
jún. 7. 13:18
2/7 anonim válasza:
En a császárral szeretem, nagyon megsütve. Van aki csak zsírstallonát használ.
3/7 anonim válasza:
Füstölt szalonna, jó barnáspiros-ropogósra sütve. Épp 10 perce ettem, igaz, juhtúrós sztrapacskához, de ebből a szempontból ugyanaz! Ja igen, frissen kisütve a jó, csak annyit süss ki, amennyi elfogy amikor eszed a tésztához, ha holnapra is marad süss ki akkor új adagot.
4/7 anonim válasza:
Ez igazából ízlés kérdése is.
Húsos szalonnával (pl. kolozsvári) is jó, ha tovább akarod "turbózni" a túrós csuszát, némi sült húsos szalonnával.
De a csuszában úgymond a "fehérje szükségletet" alapvetően a túró biztosítja, szóval ha inkább a füstös ízt akarod hangsúlyosabbá tenni, akkor sima egyszerű füstölt (kenyér) szalonna.
Én inkább az utóbbi híve vagyok.
5/7 Noren1989 válasza:
Kolozsvàrira szavaznék.
Régen anyàm kenyérszalonnàval csinàlta, ahhoz képest a kolozsvàri maga a nihil.
7/7 anonim válasza:
#5 Van egy olyan érzésem, hogy a nihil szó jelentésével nem vagy tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!