Éretlen szilvát és fosóka szilvát mire lehetne felhasználni? Éjjel nagy vihar volt nálunk és több ágat is letört, amik tele voltak éretlen gyümölccsel. Fel lehet egyáltalán használni így valamire?
Figyelt kérdés
jún. 1. 11:58
1/6 anonim válasza:
Semmire, legalábbis én nem tudok róla, hogy jó lenne valamire.
2/6 anonim válasza:
Elvileg meg lehet savanyítani, de még nem kóstoltam és nem is csináltam. Itt egy recept:
5/6 anonim válasza:
Földről felszedett gyümölcsből inkább csak tapasztalat meríthető, nem érdemes foglalkozni vele. Ha sérülésmentes mind, akkor alaposan átmosva mehet is a cefrébe (törni nyilván kell, pektinbontó sose árt, gyümölcsös karakterekre kihegyezett fajélesztővel nehéz mellélőni, aztán rendesen lezárva, kotyogóba rézelejét töltve, néha kicsit megköröztetve, fel nem nyitva, fix 18°C-on kb 2-3 hét után kifőzhető, de akár alaposan elfertőtlenített petpalackokba is mehet, elég jó bornak is, csak akkor egy jó ülepítés után kell kiüvegezni felülről átfejtve)
6/6 anonim válasza:
(élesztőtápot kifelejtettem, te ne tedd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!