Igazán működő pácolási módszereket szívesen fogadnék. hogy lehet elektromos sütőben (nem air fryer, hanem beépített sütő) csirkemell szeleteket omlósra sütni? mindet megpróbáltam de kihűlve olyan mind mint a bakancs talpa.
Figyelt kérdés
ápr. 20. 10:28
1/8 anonim válasza:
Korbepiritod serpenyoben oldlaneknt 30 mp alatt. Utana 150 fok 15 perc.
Tulsutod.
Na meg a csirkemell nem arra valo hogy kihutsd vagy ujramelegitsd
2/8 anonim válasza:
Joghurtban szoktam pakolni, sosem száradt még ki
3/8 A kérdező kommentje:
sokat szoktam megsütni egyszerre. egy egész tepsivel. ezért hűl ki nyilván az amit máskor ennénk meg mivel egyszerre nem esszük mind meg. az is a lényeg.
ápr. 20. 11:20
4/8 anonim válasza:
Joghurtos tényleg a legjobb Ha előző este bepacolod másnap délben pedig sütöd omlós finom lesz.Johurt kicsit hamarabb égni kezd.
5/8 A kérdező kommentje:
joghurttól nem lesz savanyú? sose hallottam ezt a módszert
ápr. 20. 11:31
6/8 anonim válasza:
Nem nem kell vastagon de nem érezni rajta,olajat is szoktam belerakni és akkor már olaj nélkül sütöm.
7/8 anonim válasza:
Csinálhatsz vele bármit. A lényeg,hogy a végén fedd be!! Tehát a nedvességet tudja visszaszívni magából. Tehát ha ilyen sütűsen csinálod, akkor az utolsó 5-10 percnél fedd le fóliával, és ez maradjon is rajta később is. Csak a husika kivételekor vedd le ideiglenesen.
8/8 anonim válasza:
Nem, nem lesz savanyú a joghurttól és megégni se fog, mivel én le szoktam mosni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!