Mit kezdetek a befőttek leveivel?
Figyelt kérdés
Én meg szoktam inni, de hallottam olyat, hogy van aki kiönti és van aki leveshez használja fel vagy süteményhez.
Én a kiöntést egy kicsit túlzásnak tartom, mert nekem ahhoz túl drága, hogy csak úgy elpazaroljam a levét.
Milyen praktikákról tudtok még? Ti mit szoktatok kezdeni vele?
ápr. 9. 21:41
11/19 Szolovjov válasza:
Kis vodka bele és mehet is lefelé.
12/19 anonim válasza:
Felfőzőm liszt bele és kész a puding.
13/19 anonim válasza:
Megiszom, a meggybefőtt levét kifejezetten imádom, csak azért eszem meg az egészet, hogy megihassam utána a levét :-) Egyszer miután megettem egy egész üveggel kimentem valamiért és mire visszajöttem a tesóm megitta! SOHA nem bocsátom meg neki!!!
15/19 anonim válasza:
Régebben megittam, de mióta cukros lettem, azóta nem. (Hacsak, nem diabetikus.). Mondjuk nem vagyok nagy befőttes.
16/19 anonim válasza:
Üdítőnek, gyümölcssaliba lének nagyon jó és zselatin rétegnek is sütibe vagy sütire.
17/19 anonim válasza:
Megiszom, ahogy az ecetes savanyúságok levét is.
19/19 anonim válasza:
Leveshez vagy süteménybe felhasználom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!