Csirkelábat kuktában hány percig kell főzni a sípolás (forr) kezdetétől?
Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 16:18
1/6 anonim válasza:
Mihez keszited? Forralt csirkelab? :)))
2/6 anonim válasza:
Rajottem: ... csirkekocsonya :DDD
3/6 A kérdező kommentje:
2-okos! Ez egy kísérlet, főztem kacsát kuktában (aszpikos husi lett belőle), most a lébe beletettem csirkelábakat (vacsira csemege pepecselni) és holnap ugyanebben mennek a sertés körmök, farok, bőr, nyelv, leveszöldség kocsonyának.
Így 3 felé ízből lesz a kocsonya.
2021. dec. 23. 16:28
4/6 anonim válasza:
Kocsonya fozese nem kuktaban szokas mifelenk ... mi raeros nepek vagyunk, szeretjuk hosszan szuttyogtetni a dolgokat, egeszen visszafogott homersekleten, hogy jol kioldodjon a kondriin és az elasztikus rostok.
5/6 A kérdező kommentje:
Megválaszolom hogy ha esetleg valamikor valaki épp ezt az infót keresné : 40 perc
2021. dec. 23. 18:54
6/6 Senior Séf válasza:
4-es okfejtése hibátlan. Kocsonyát, illetve húslevest nem főzünk kuktában. Az igazi húsleves és főleg a kocsonya min. 6 órán keresztül pöntyög lassú tűzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!