Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A sütőporos pogácsa tényleg...

A sütőporos pogácsa tényleg ugyanolyan finom lehet mint az élesztős?

Figyelt kérdés

Ezt a receptet néztem ki és a képek olyan szépek.

[link]


márc. 30. 08:10
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Nem.
márc. 30. 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
dehogy
márc. 30. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Még sem közelíti szerintem.
márc. 30. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem jobb vagy rosszabb hanem más.
márc. 30. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Én jobban kedvelem a sütőporost. De én semmiféle élesztőset nem kedvelek igazán.
márc. 30. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Másabb.

Az élesztősnek nagyobb a nedvességtartalma, puhább.

Viszont a nedvesség párolog.


Egy jó vajas/zsíros sütőporos pogácsa inkább omlós.

Viszont a zsiradék nem párolog.


Az élesztős másnapra megszívósodik, pláne, ha kicsikre van szaggatva, 3 nap múlva meg embert lehet vele ölni.


A sütőporos másnap is ugyanolyan, meg 3 nap múlva is, meg 1 hét múlva is ehető.

márc. 31. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!