A sütőporos pogácsa tényleg ugyanolyan finom lehet mint az élesztős?
márc. 30. 08:10
5/6 anonim válasza:
Én jobban kedvelem a sütőporost. De én semmiféle élesztőset nem kedvelek igazán.
6/6 anonim válasza:
Másabb.
Az élesztősnek nagyobb a nedvességtartalma, puhább.
Viszont a nedvesség párolog.
Egy jó vajas/zsíros sütőporos pogácsa inkább omlós.
Viszont a zsiradék nem párolog.
Az élesztős másnapra megszívósodik, pláne, ha kicsikre van szaggatva, 3 nap múlva meg embert lehet vele ölni.
A sütőporos másnap is ugyanolyan, meg 3 nap múlva is, meg 1 hét múlva is ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!