Tepertőkrémet szeretnék csinálni, de nincs húsdarálóm, aprítóm se. Ha a "tekerős" daráló legapróbb lyukú részével csinálom, úgy jó? Azon szoktam pl. diót, zsemlemorzsát darálni.
Figyelt kérdés
2024. márc. 9. 12:38
1/10 anonim válasza:
Késsel is összelehet aprítani finomra utána már úgyis egyen massza lesz,és ha marad benne nagyobb darab még kulinárisabb lesz.
2/10 anonim válasza:
Nem egészen pontosan tudom, hogy mit értesz "tekerős" daráló alatt, de próbáld ki, mi bajod lehet? Ha nem megy akkor nem megy.
4/10 anonim válasza:
Jó lesz az is ha bőrnélküli a tepertő.De ennyit inkább késsel összébb aprítanám és kész.
5/10 anonim válasza:
Mi az a "tekerös daráló"????
Egyébként egy kés böven elég, azzal aprítsd össze
6/10 anonim válasza:
"tekerős daráló" ? ..hát a kézi húsdaráló...csomagolt darálthúson felnőtt nemzedék:)
7/10 anonim válasza:
Kizárt, a kérdezö közölte, hogy NINCS húsdarálója!
Nem ártana, ha elolvasnád a kérdést és nem csak okoskodnál!
8/10 anonim válasza:
Azon a darálón csak szétkeni a töpörtyűt.
9/10 anonim válasza:
tekerős daráló: átluggatott fémhenger darál (sajt, csoki, diófélék)
húsdaráló: kések darálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!