Milyen tapasztalatok vannak ezekkel a tekerős sajtreszelőkkel kapcsolatosan ?
Nem vált be. A trappista csak elkenődik rajta, a valódi kemény sajtokat, pl parmezán meg nem tudod olyan erősen nyomni, hogy jó legye .
A legtuti bb a 4oldalú ikeás idealisk reszelő.
A megoldás: Jó minőségű reszelő kell, és előtte a sajtot kicsit be kell tenni a fagyasztóba (ne legyen betonra fagyva azért). Így kenődni nem fog, viszont ha túl sokáig hagyod fagyni a sajtot, akkor nehéz lesz a darálót tekerni, és apró, porra emlékeztető reszelék lesz az eredmény.
Amúgy én ilyen célra egy 30 éves kekszdarálót használok, szép hosszú csíkokra szedi a sajtot, és nem trancsíroz. Egyetlen hátránya, hogy egy méretet tud, semmi mást.
Amelyik sajt kenődik, az minden reszelőn kenődik, ha nyele van, ha nem, ha tekered, ha nem.
Nekem tekerős van és tökéletesen elégedett vagyok vele. Pillanatok alatt ipari mennyiségű sajtot le lehet reszelni vele.
A 8-nak igaza van a fagyasztással, de én pl. megveszem a nagyobb darab sajtot és amit reszelésre szánok azt nem csomagolom be, éri a levegő és szikkad. Soha nem kenőcsös a reszelőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!