Fokhagymagerezdek pucolására van valami trükk, hogy egyszerűbb, gyorsabb legyen?
Figyelt kérdés
2024. febr. 19. 15:12
1/8 anonim válasza:
Szerintem gyors… levágod a két végét, és szinte magától leesik a héja
3/8 anonim válasza:
A dobozban rázósat próbáltad már?
Ha meg csak párat kell, akkor kicsit megnyomod oldalról a kés lapjával, már nem tapad annyira a héj hozzá.
4/8 anonim válasza:
Kicsit késsel megroppantod. Így jön le a legegyszerűbben.
Én is próbáltam ezt a dobozban rázós verziót. Nekem nem vált be egyáltalán.
5/8 anonim válasza:
Forró vízbe kell áztatni néhany percre .A héja negpuhul és könnyen lejön.
6/8 anonim válasza:
10-15 másodpercre berakom a mikróba.
7/8 anonim válasza:
Lehet kapni a metróba ami levan pucolva :))
8/8 anonim válasza:
A gerezdeket megroppañtod késlappal, vahy a tenyereddel, aztán könnyen leszeded a héjját.
Van olyan szilimon kis gumicső amibe beleteszed, és ránehézmkedve a tenyeteddel sodrod a vágódeszkán. Az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!