Töltöttpaprika szószt szoktátok rántani?
Figyelt kérdés
jan. 25. 06:07
3/15 anonim válasza:
Soha, attól csak az íze meg a szine megy el, meg csak fölösleges liszt-zsír kerül bele.
4/15 A kérdező kommentje:
Leírások,hogy készítitek el? Ha nincs benn rántás hogy lesz sűrű? Köszönöm
jan. 25. 08:10
5/15 anonim válasza:
Kell bele rántás mert nem lesz sűrű, esetleg keményítő.
6/15 anonim válasza:
Egyszerüen: a paprikákat beteszem a lábasba, ráteszem a paradicsomot, meg annyi vizet, ami éppen ellepi (ez aránylag kevés, mármint a víz) és megfözöm. Mire a tölteléke jó, addigra a paradicsom is besürüsödik, szósz állaga lesz.
7/15 Noren1989 válasza:
Én besamellel, meg kb 35%nyi alaplével szoktam felhúzni.
8/15 anonim válasza:
Már régóta nem rántom be, passzírozott paradicsomot használok. Az elején öntöj hozzá vizet is, de mire megfő, besűrűsödik.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
jan. 25. 08:46
10/15 anonim válasza:
Én rántással kezdem, és arra megy rá minden. Nem megy el a színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!