Ha a gofritésztát elteszem hűtőbe, másnap-harmadnap még aktív marad benne a sütőpor? Vagy ilyenkor tegyek még hozzá sütés előtt?
Figyelt kérdés
jan. 16. 07:59
1/4 anonim válasza:
En harmadnap azt mar kidobnam. De igazabol masnap se lesz tul elvezetes. A sutopor ereje nem valtozik
2/4 anonim válasza:
Ez a tészta frissen az igazi.Már másnap sem jó.
3/4 anonim válasza:
A sütőpor azonnal elkezdi kifejteni a hatását, marad benne valamennyi kraft, de azért az a biztos, ha teszel hozzá. Az eddigiek szerintem félreértették a kérdést vagy nem tudom, de a sütőporon kívül semmi nem változik benne az állástól. A palacsintatésztának se lesz semmi baja 1-2 nap állástól, csak ott meg a szénsav megy ki, ha valaki használ szódát hozzá.
4/4 anonim válasza:
Szerintem csak finomabb lesz! Elkezd a tészta picikét kovászolódni, ami nem árt neki, ad egy máfajta textúrát! Lényeg, hogy hűtőben tartsd és ha frissen sütöd, nem fogsz csalódni benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!