Hogyan kell igazi hamburger pogácsát csinálni?
Az eredeti hamburger csak marhahúsból van, szalonna és disznóhús nélkül. Viszont nem mindegy, milyen része a marhának - az "szereztem fél kilót" nem mond semmit meg eleve nem értelmes mennyiség, a friss vágás meg inkább hátrány, a marhát először érlelni kell, nem frissen szokás felhasználni.
A hamburgerhez átszőtt hús kell, nem sovány, és sok esetben tesznek hozzá marhafaggyút is.
Közepesre kellene darálni (eredetileg vagdosni), a masszát nem füszerezik, csak sütés után.
100% marhahus. Nem kell bele semmi. Daralod, megformazod,sutod. Akkor sozod es borsozod ha rakerul a rostlapra. Ennyi. Az izek a husba vannak. Nem kell hozza se tojas, se morzsa,kecsap,mustar, ez nem egy ujhullamos fasirt.
Utana persze ha osszeallitod a burgered,azt pakolsz bele amit csak szeretnel:)
Amugy disznohussal is mukodik,am azt besoznam,borsoznam a gyuras folyamataban!
Áhhh..
szétesik az egész a f@szba.pedig igen erősen préseltem egy kölcsön préssel.
Qrvajó darálthúsos buci lett belőle...egy db.
A többit,mindent beb@sztam az egészet a fagyóba..ott rohad el.
Pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!