Miért veszik meg az emberek az előre csomagolt hamburger pogácsát?
Mert kézzel meg kéne formázni, fűszerezni, és a többi, és még akkor sem biztos, hogy jó lenne.
Ez meg kész.
Te pl. miért nem tartasz otthon disznót, csak fel kéne nevelni, le kéne vágni, fel kéne dolgozni, húsát ledarálni, belébe visszatölteni, felfüstölni és lenne pl. kolbászod.
Ez nyilván sok. Másnak meg kézzel formázás a sok. Vagy az idejébe nem fér be meló után, esti meccs előtt. Vagy nem szeret nyers hússal pacsmagolni. Vagy nem érzi a fűszerezést. Fél, hogy szétesik. Nem akar extrán mosogatni.
Te miért veszed meg a kész cigit, mikor tölthetnéd is?
Miért veszel kapszulás kávét, szemes kávé helyett, mikor otthon is pörkölthetnéd, darálhatnád?
Miért veszel ásványvizet, amikor folyik a csapból?
Miért veszel darálthúst, amikor darálhatnád otthon is?
egyszerubb,elore van osszerakva, krumplival csak bedobom a sutobe, majd a zsomit is megpiritom, zoldseg bele es annyi.
Ha husbol csinalom az nem all el annyi ideig a hutobe es fagyasztanom kellene azt is,de mire kiolvad es megcsinalom az egeszet addig mar lemegy a nap.
Mert utálok főzni.
Megveszem a darálthúst. Dobjam ki a dobozt és vigyem le a szemetet, mert 1 nap után már büdös.
Vegyek elô legalább 1 tányért, amit összekoszolok, majd bemegy a körmöm alá a hús meg a fűszer (ok, hogy kezet mosok, de érted). Kesztyűt erre sajnálnék. Aztán fűszerezzem úgy, hogy még kostolni sem tudom ( ✨ érzésre ✨ ).
Majd az olyan kérdések, hogy átsült rendesen, túl vastag-túl vékony stb.
Jó lesz nekem az a bolti standard. Azt nem lehet elrontani.
Konkrétan ennyi egy hambihús, még hűtőbe sem hagyom állni. De ha az embereknek ezért megéri akár négyszeres árat is adni, hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!