Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért veszik meg az emberek...

Miért veszik meg az emberek az előre csomagolt hamburger pogácsát?

Figyelt kérdés
Konkrétan csak darálthúst kéne venni, és kézzel megformázni.. ezeknek mégis mi értelme van? Azokra gondolok, amelyek teljesen darálthúsból vannak.
2023. júl. 20. 11:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Amúgy amit 2. írt, jogos (a második fele)
2023. júl. 20. 12:38
 12/21 anonim válasza:
85%
Es ha enni akarsz akkor kiveszed...varsz vele mig kiolvad,megcsinalod magadnak es kesz. Szamold ki,hogy ez mennyi ido. De miert is vitatkozok en veled? Fejedbe vettel valamit es nem akarsz valtoztatni.
2023. júl. 20. 12:42
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
De neked miért fáj ennyire hogy másnak meg megér némi időspórolást?
2023. júl. 20. 13:10
 14/21 anonim ***** válasza:
10%
Mert igénytelenek.
2023. júl. 20. 13:11
 15/21 anonim ***** válasza:
85%
Mert ezerszer kényelmesebb, azért, és épp elég fárasztó majd' minden nap kétfelé főzni, hogy még ezzel is pepecseljek külön.
2023. júl. 20. 13:18
 16/21 A kérdező kommentje:

De nem szoktam lefagyasztani, miért is kéne? 😂

Mondtam, hogy valakinek meggyőzött az érve. Csak az nem igaz, hogy sok időt lehet a kész dologgal spórolni, és ennyi. Igazából ott van a recept, látszik, hogy nem kell vele "pepecselni". Tehát én csak ezért vitatkozom, mert ebben nincs igazatok.

2023. júl. 20. 15:14
 17/21 anonim ***** válasza:
45%
De.
2023. júl. 20. 15:22
 18/21 anonim válasza:
69%

De ne legyel mar ennyire korlatolt. Direkt idegesitesz?

Opcio1: friss daralthusos burger eseten elmesz a boltba,mert gondolom nem az egy heteset fogod kivenni a hutobol. Elmesz a boltba,megveszed,hazamesz megcsinalod. Ha megint azt akarsz megint elmesz a boltbe es megint es megint. Minden alkalommal,mert a te allitasod szerint a friss jo egyedul.

Viszont! Ahogy emlitetted le is lehet fagyasztani. Oke ezt is megertem,de akkor meg mi lesz? ott van fel kilo husod egybe es mire kiolvad lemegy a nap. Nem?!...DE!

(Kiveve ha annyira szorgos vagy,hogy elore megcsinalod es kulon fagyasztod le egyesevel a fasirtot)

Opcio2: Elmesz a boltba,bedobsz 4-5 dobozzal. Elvan az a fagyoba.

Amikor arra kerul a sor,hogy most pont azt szeretned akkor kiveszed a fagyobol, dobsz melle valami krumplit, teszel veszel otthon es kesz is van. Ennyi. Egyszeru,nem rocket science.

Most komolyan ezt akartad? Kihozni a sodrombol? Megall az ember esze.

2023. júl. 20. 15:22
 19/21 A kérdező kommentje:

Azért vigyázz az idegeidre, ezek a darálthúsos kérdések komoly testi tüneteket is produkálhatnak :D

Mondjuk nem tudom még mindig, miért mennék ujra és újra a boltba. 1 kg hús elfogy 3 nap alatt, állandóan nem eszünk ilyeneket. De biztos.

2023. júl. 20. 15:27
 20/21 anonim ***** válasza:
71%

“ nem szoktam lefagyasztani, miért is kéne?”

Nem mindenki szeret folyton boltba járkálni. Ha nincs fagyasztva, akkor csak pár napig jó. Mi pl vasárnap szoktunk bevásárolni, szombaton már nem nagyon ennék abból a húsból ami nem volt fagyasztva addig.

Abban meg, hogy kinek mi ér meg időspórolást, SENKINEK nincs “igaza”, ebben a témában nincs ultimate helyes válasz.

2023. júl. 20. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!